Who Can Write My Essay For Me Cheap?

Super snel solliciteren Alleen voor échte doorpakkers!

Ben jij al overtuigd zonder verder te lezen?

Plan je kennismakingsgesprek

Wat kun jij van ons verwachten?

En wat verwachten wij van jou?

Wie zijn wij?

Vernieuwing is een voorwaarde om marktleider te blijven. Zeker in de wereld van transport en trucks. Daarom hebben wij een sterke focus op innovatie. Onze chauffeurs rijden met het nieuwste materieel en onze monteurs hebben de beschikking over topfaciliteiten. Ook in thema's als veiligheid en duurzaamheid lopen we voorop. En onze inspanningen op ICT-gebied resulteren in baanbrekende initiatieven. Zo werken we onder de noemer Nijhof-Wassink LIVE onder meer aan een onbegrensde uitwisseling van data tussen mensen en IT-systemen, maar ook tussen systemen onderling.
Nijhof-Wassink Groep is actief tot ver over de landsgrenzen. Onze transporten bereiken zo ongeveer alle hoeken van Europa. Daarnaast hebben we diverse vestigingen in het buitenland. Zo wappert onze vlag ook in België, Duitsland, Polen en Hongarije. Dat internationale karakter is terug te vinden in alle geledingen van onze organisatie. Het vertaalt zich in een sfeer waarin avontuurlijkheid, gezonde nieuwsgierigheid en letterlijk en figuurlijk over grenzen heen kijken heel normaal zijn.
Bij het thema duurzaamheid kijken we als Nijhof-Wassink Group nadrukkelijk naar alle drie de P's die daar in het spel zijn. Met betrekking tot People doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden en een goede werkgever te zijn voor onze medewerkers en hun families. De P van Planet zie je terug in goed rentmeesterschap en een respectvolle omgang met mens, dier en milieu. En de P van Profit is wat ons betreft een combinatie van zelf een solide, bloeiende onderneming zijn en – waar nodig en mogelijk – anderen in de samenleving laten meeprofiteren van ons succes.
Of je nu een chauffeur bent of een software-engineer, een monteur of een business consultant: bij Nijhof-Wassink Group is het goed werken, in een sfeer die nog altijd voelt als bij een familiebedrijf. We hebben als collega's veel aandacht voor elkaar en helpen elkaar waar dat nodig is. Ook worden er met regelmaat bruisende bedrijfsfeesten en avontuurlijke afdelingsuitjes georganiseerd. Onze pizza-brainstormsessies zijn legendarisch, net als de vrijdagmiddagborrels, en zelfs pubquiz-liefhebbers kunnen af en toe hun hart ophalen. Bij Nijhof-Wassink Group is het leven meer dan werken.
Are you a sustainable thinker? Connect with us!
  • Nijhof-Wassink Group Galvanistraat 18 7461 JC Rijssen (NL)
  • +31 548 688 280
  • recruitment@nijhofwassinkgroup.com