Het succesverhaal van Nijhof-Wassink Group

Om een toonaangevend bedrijf in de wereld van logistiek en automotive te zijn moet je verder kijken dan alleen het verzorgen van transporten en het leveren en onderhouden van nieuwe en gebruikte trucks. Er zijn allerlei 'nieuwe' disciplines waarmee je je activiteiten efficiënter, waardevoller en duurzamer kunt maken. Bij Nijhof-Wassink Group zien we het als een plicht om ook daarin het voortouw te nemen.

Tomorrow is different

Think

De wereld verandert razendsnel. Morgen is alles alweer anders dan vandaag. Bij Nijhof-Wassink Group hebben we de expertise om nu succesvol te opereren. Maar we verdiepen ons ook continu in wat er straks kan gebeuren. Al die kennis stellen we graag ter beschikking aan iedereen die er profijt van kan hebben.

Sustainable

In de logistiek denk je bij duurzaamheid al snel aan het reduceren van transportkilometers en CO2-uitstoot. En natuurlijk doen we daar alles aan. Maar duurzaamheid betekent voor ons meer. Zoals een gezond bedrijf zijn en een vertrouwde werkgever. Deze aspecten vinden we belangrijk en we besteden er heel veel aandacht aan.

Connect

De rol van onze organisatie is in de loop der jaren geëvolueerd. Vandaag de dag zijn we veel meer dan een groep van bedrijven die producten van A naar B brengt of trucks verkoopt en onderhoudt. We zijn een verbinder die kennis, contacten en technologie inzet om samenwerking in de sector te bevorderen. Alweer iets waar iedereen beter van wordt.

Innovatief

Vernieuwing is een voorwaarde om toonaangevend te blijven. Zeker in de wereld van transport en trucks. Daarom hebben wij een sterke focus op innovatie. Onze chauffeurs rijden met het nieuwste materieel en onze monteurs hebben de beschikking over topfaciliteiten. Ook in thema's als veiligheid en duurzaamheid lopen we voorop. En onze inspanningen op ICT-gebied resulteren in baanbrekende initiatieven. Zo werken we onder de noemer Nijhof-Wassink LIVE onder meer aan een onbegrensde uitwisseling van data tussen mensen en IT-systemen, maar ook tussen systemen onderling.

Internationaal

Nijhof-Wassink Group is actief tot ver over de landsgrenzen. Onze transporten bereiken alle hoeken van Europa. Daarnaast hebben we diverse vestigingen in het buitenland. Zo wappert onze vlag ook in België, Duitsland, Polen, Hongarije en Oostenrijk. Dat internationale karakter is terug te vinden in alle geledingen van onze organisatie. Het vertaalt zich in een sfeer waarin avontuurlijkheid, gezonde nieuwsgierigheid en letterlijk en figuurlijk over grenzen heen kijken heel normaal zijn.

Duurzaam

Bij het thema duurzaamheid kijken we als Nijhof-Wassink Group nadrukkelijk naar alle drie de P's die daar in het spel zijn. Met betrekking tot People doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden en een goede werkgever te zijn voor onze collega’s en hun families. De P van Planet zie je terug in goed rentmeesterschap en een respectvolle omgang met mens, dier en milieu. En de P van Profit is wat ons betreft een combinatie van zelf een solide, bloeiende onderneming zijn en – waar nodig en mogelijk – anderen in de samenleving laten meeprofiteren van ons succes.

Sociaal

Of je nu een chauffeur bent of een software-engineer, een monteur of een business consultant: bij Nijhof-Wassink Group is het goed werken, in een sfeer die nog altijd voelt als bij een familiebedrijf. We hebben als collega's veel aandacht voor elkaar en helpen elkaar waar dat nodig is. Ook worden er met regelmaat bruisende bedrijfsfeesten en avontuurlijke afdelingsuitjes georganiseerd. Onze pizza-brainstormsessies zijn legendarisch, net als de vrijdagmiddagborrels, en zelfs pubquiz-liefhebbers kunnen af en toe hun hart ophalen. Bij Nijhof-Wassink Group is het leven meer dan werken.

Ondernemingen

Nijhof-Wassink Group omvat meerdere bedrijven en activiteiten die samen zorgen voor een uniek totaalaanbod. Hieronder stellen we ze kort aan u voor.

Nijhof-Wassink verzorgt transporten van een grote variatie aan droge en vloeibare bulkproducten voor producenten en leveranciers in de chemische en diervoederindustrie. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging.

Website

Wemmers Tanktranport is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland verzorgt het bedrijf transporten voor de levensmiddelenindustrie in Europa.

Website

SilFit legt zich toe op het organiseren van logistieke planningen. Door logistieke stromen te bundelen zorgt het bedrijf voor efficiënte distributie en een tijdige levering van producten. De oplossingen van SilFit optimaliseren de supply chain en leveren forse besparingen op in kosten, kilometers en CO2-uitstoot.

Website

Nijwa is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens en heeft zeven vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Het bedrijf combineert hoogstaand transportmaterieel met een excellent serviceniveau en ontwikkelt continu nieuwe mogelijkheden voor duurzaam, slim en zorgeloos rijden.

Website

Nijwa Trucks in Drachten is een allround servicebedrijf dat zich volledig richt op de verkoop van gebruikte trucks en onderhoud en reparatie van alle merken trucks, bedrijfswagens en trailers.

Website

Nijwa Lease is specialist in leasing van trucks, bestelwagens en opleggers.

Website

Nijwa Zero levert emissievrije voertuigen voor emissieloos transport. Met de merken Maxus, Volvo Trucks en Renault Trucks kan het bedrijf voor ieder soort transport het juiste voertuig samenstellen, inclusief reparatie en onderhoud, laadinfrastructuur, wagenparkbeheer en financieringen.

Website

Nijwa Used Trucks biedt een compleet aanbod aan jong gebruikt en betrouwbaar transportmaterieel. Het kopen of verkopen van een gebruikte vrachtwagen, trekker, oplegger of bestelwagen gebeurt vanaf onze locatie in Hengelo.

Website

Nijwa Rent biedt de oplossing voor capaciteitsproblemen en voor als er vervangend vervoer nodig is. Zeker als er een wisselende capaciteitsbehoefte is door bijvoorbeeld seizoenswerk, dan kan het aantrekkelijk zijn extra voertuigen te huren. Het aanbod van Nijwa Rent bestaat uit trekkers, bakwagens, koelwagens en bestelwagens van de merken Volvo Trucks en Renault Trucks.

Website

Nijwa Polen is officieel verkoop- en servicedealer van Volvo Trucks en Renault Trucks in Polen en heeft in dat land vijf vestigingen.

Website

Nijwa Select richt zich op de merkonafhankelijke verkoop van gebruikte vrachtwagens, trekkers, opleggers en bedrijfsbussen in Polen.

Website

Uitgelichte vacatures

HR stagiair(e) HRM
 • Rijssen
 • 32-40
 • HBO

Vind jij HR gerelateerde data interessant en wil je aan de slag bij een internationaal familiebedrijf?

Bekijk vacature
IT Support Engineer IT
 • Rijssen
 • 40
 • MBO+

Bouw mee aan de toekomst: Jouw IT-passie is bij ons van waarde!

Bekijk vacature
Afstudeerdopdracht: De invloed van datakwaliteit op indirecte kosten Overige
 • Rijssen
 • 32-40
 • HBO

Ben je opzoek naar een afstudeeropdracht binnen een internationale omgeving?

Bekijk vacature
Business Intelligence Specialist / QLIK Developer IT
 • Rijssen
 • 32-40
 • HBO

Weet jij data te vertalen naar relevante business informatie?

Bekijk vacature

We zoeken ook vakmensen
zoals chauffeurs en monteurs!

Wij helpen onze klanten met het vervoeren van hun producten en het verkopen en onderhouden van hun vrachtwagens. Dat blijft de basis voor alles wat wij als Nijhof-Wassink Group doen. Voor onze collega’s zijn we daarom iedere dag bezig te investeren in kennis en een goede en veilige werkomgeving, maar ook in topmaterieel en -gereedschap. Om in ons werk verder te kunnen excelleren, zijn we ook altijd op zoek naar vaardige chauffeurs en monteurs die ons kunnen helpen die basis sterk te houden.

Make tomorrow different
Make tomorrow different